Cara Nak Daftar Ahli Shaklee

Permintaan untuk menDaftar Ahli SHAKLEE hari ini semakin menjadi-jadi. Permintaan melebihi Borang keahlian yang ade di dalam simpanan. Semakin hari semakin ramai yang tertarik untuk menDaftar Ahli Shaklee. Anda juga berminat nak menDaftar Ahli Shaklee? Tapi takut tertipu? Tak tahu bagaimana nak berniaga?

Oh relaxxx. Tarik nafas jom kita kaji soalan-soalan lazim untuk mendaftar ahli shaklee ni.

Soalan Lazim yang sering ditanya oleh mereka yang berminat untuk mendaftar ahli Shaklee.

1. BERAPA KOS Nak mendaftar ahli Shaklee ni?
Pendaftaran keahlian : RM35.00 sahaja. Atau uols boleh dapatkan free membership dengan belian 100uv kurang lebih RM350 bagi mendapatkan keahlian PERCUMA untuk mendaftar ahli Shaklee

2. Haa betul ke? Bukan ke orang kata MLM kene BUAT LOAN segala.

Itu saya tak tahu, yang saya tahu group kami tidak ada konsep HEAD-HUNTING atau membeli pangkat! Sampai dah jadi MASTER pun saya tak pernah ade lambakan atau longgokan STOK di rumah. Dan saya Mendaftar Ahli Shaklee tanpa HUTANG.

3.Saya pemalu, TAK PANDAI laa kak nak jual-jual nie.
Nak tahu tak, kebanyakan dari kami semuanya pemalu, saya pun dulu bukan student business. So semua itu bukan alasan.

Kebanyakan yang Mendaftar Ahli Shaklee ni semuanya asalnya pemalu. Tapi bila sedar apa matlamat dan tujuan.
Mengapa perlu malu? Nak bantu orang bagaimana kalau malu?

4.Betul ke MLM ni KAYA KAN ORANG ATAS je?
Tak betul, sebab dalam sistem SHAKLEE siapa yang buat dia akan dapat. Anytime dowline boleh je cantas upline! Anytime DOWNLINE boleh naik dulu dari UPLINE.

Yang penting diri sendiri ada kemahuan. Sejarah telah membuktikan. Bila dahulu saya memilih untuk menjadi salah seorang pengedar Shaklee.

Saya tak pernah impikan kekayaan. Tapi dengan matlamat dan niat yang betul. Kekayan itu datang dengan sendirinya. Jika anda fikir dengan mendaftar ahli Shaklee anda mengkayakan orang atasan. Habis tu kerja makan gaji tak kaya kan orang atas ke?

5. Apa RESEPI NAK MENJADI PENGEDAR SHAKLEE yang berjaya kak?
Resepi nya mudah, Jadi  katak pekak, Pedulikan apa orang kata. Tahu niat dan matlamat yang jelas. Ada push factor yang kuat untuk berjaya. Tak jemu dan bosan untuk membantu ramai orang.

Dan yang paling utama, mempunyai sekeping hati yang kental untuk mendaftar sebagai seorang ahli shaklee yang berjaya dunia dan akhirat.  Mudah sangatkan resepi nya.?

Jom sama-sama berMIMPI bersama kami. MIMPI yang pasti AKAN jadi KENYATAAN dengan SYARAT ade kemahuan dan yakin pada kemampuan diri.

Siapa anda? Bagaimana latar belakang anda? Tahap Pendidikan anda? Semua itu tidak penting! Yang penting SEMANGAT, KEYAKINAN DIRI, USAHA, dan KEPERCAYAAN pada diri sendiri merupakan kunci yang saya perlu kan untuk bawa kalian sama bermimpi.

ANDA BERSAMA KAMI BUKAN UNTUK MEREALISASIKAN IMPIAN KAMI. TAPI IANYA UNTUK IMPIAN DIRI SENDIRI! Dan ingat

“Jikalau kita tidak bekerja KERAS untuk impian kita, orang lain akan MENGERJAKAN kita dengan keras untuk capai impian mereka!”

Jom ingin mendaftar ahli Shaklee..? Ingin menjadi sebahagian dari kami..? Jangan malu jangan segan.

Hubungi saya Master Zura Betty  di talian 012-7894742.

Mommy Zura   
SMS/WA/Call : 012-7894742
Independent Distributor 
[ID No : 869773]

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *