Vitamin Shaklee

Vitamin Shaklee..!! Dasawarsa ini.. bila sebut Vitamin ianya agak sinonim dengan Shaklee. Vitamin Shaklee yang dahulunya ramai yang tak tahu. Pernah menjadi Viral. Ianya bagaikan satu fenomena bila berlumba-lumba setiap orang mahu merasakan kehebatan Vitamin Shaklee ini. 
Saya jarang menyentuh semua produk Shaklee. Kerana saya lebih fokus dan khususkan blog ini tentang penyusuan.  Tapi hari ini.. Saya nak share tentang senarai Vitamin Shaklee yang mungkin memberi manfaat kepada anda.
Tahukah anda, pada 1915,Dr Shaklee telah mencipta multivitamin pertama di dunia dan pencuci terbaik (Basic H) hasil daripada gabungan ciptaan sains dan alam semulajadi.. Shaklee sebenarnya telahpun lebih 55thn berada di pasaran.. Secara peribadi.., dengan memilih Vitamin Shaklee sebagai makanan tambahan seisi keluarga merupakan satu langkah bijak… A right start to a good nutrition.. InsyaAllah saya akan kongsikan sendiri kesan pengambilan Vitamin Shaklee pada insan-insan yang terdekat dengan saya. Bagaimana Vitamin Shaklee membantu kami mendapat kesihatan yang lebih baik….

Jom kita lihat senarai Vitamin semulajadi Shaklee di bawah ini beserta manfaatnya. Mana tahu ada yang sesuai untuk anda..! 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Tiga Perkara yang anda semua perlu tahu tentang Vitamin Shaklee ini ialah ianya Sentiasa Selamat, Sentiasa berkesan dan Semulajadi (Mesra Alam bukan dua Alam) 🙂

 Order
Master Norhalimatul Nazurah [Zura Betty] Shaklee Independent Distributor [ID No : 869773]

012-7894742| naluriibue@gmail.com

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *