Young Entrepreneur System (YES) Shaklee Untuk Belia Malaysia

Anda sedang mencari Kerja Kosong..? Graduan lepasan Universiti yang masih tercari-cari peluang kerja kosong yang boleh dilakukan dari rumah..? Kerja Kosong yang semakin sukar dewasa ini..? Sabar.. Saya ada sesuatu yang menarik untuk anda yang sedang mencari peluang pekerjaan.
Alhamdulillah Pada closing lepas saya dan suami berpeluang mendengar taklimat ringkas tentang satu sistem baru yang diperkenalkan oleh shaklee Khas untuk BELIA-BELIA di Malaysia.
Satu sistem yang dikenali sebagai YES: Yoing Entreprenuer System.
Mengapa anda Harus Pilih YES..?
Sebaik sahaja keluar dari menghabiskan pelajaran.. tak kira dari sektor Kerajaan mahupun Swasta dari Kolej mahupun Universiti. Matlamat yang utama adalah satu iaitu mahu mendapat peluang pekerjaan yang baik. Setuju..?
Pada saat ini pelbagai impian datang menerjah ke minda.., mahu kereta besar, rumah idaman, bercuti ditempat yang menyeronokkan, mahu hanta ibu ayah ke mekah dan pelbagai lagi. Itu lumrah kerana saya juga begitu satu waktu dahulu.
Namun perlu sedar dari hakikat.. Ianya bukan semuadah apa yang diimpikan. Untuk mendapat satu peluang pekerjaan yang baik ianya mengambil masa. Ramai yang bertahun-tahun menganggur tanpa berbuat apa-apa. Hutang PTPTN sudah mula mengejar dan bersuara.
Jadi.., dari duduk menunggu kerja yang tak tahu bila kunjung tiba.. Apa kata pergunakan masa yang ada untuk sesuatu yang bermanfaat. Ia sangat bermanfaat.
Sambil menambah nilai dalam hidup diri kita juga menambah nilai dalam hidup insan lain.
YES..!! inilah jawapan yang dicari. Jangan dibuang masa begitu sahaja. manfaatkan ia sebaik cuma. Sati tawaran dan peluang hebat yang Shaklee bukakan khas untuk golongan belia dan bakal usahawan muda terutama yang baru sahaja menamatkan pelajaran dan mencari peluang pendapatan sampingan.
Projek yang sangat Dinamik dan Komprehensif yang disediakan oleh Shaklee untuk semua. Satu Program yang disusun cantik perjalananya selama 13 bulan dari tarikh awal pendaftaran. Anda akan di bimbing dan ditunjuk jalan untuk membina Empayar Perniagaan anda sendiri.

Tawaran Hadiah tambahan sebanyak R10 Ribu Tunai tidak termasuk bonus tambahan 50% setiap bulan dan sebuah Trofi bagi mereka yang berjaya mencapai pangkat tertinggi di dalam Sahklee dalam masa yang ditetapkan melalui program YES..!!
  
Anda Teruja..? Jadi apa ditunggu lagi..? Ingin menjadi salah seorang Protege kami di YES..?? Isi Makluman Anda Di bawah..!

Nama
No. Telefon
Alamat Email
Saya Berminat Untuk

This HTML form was created by Freedback.

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *